10 tipů na dárky pro holku 1 - 3 let

Vybrat dárek pro malou slečnu cestovatelku není těžké. Malinké děti ještě nemají z toho rozum, ale už vědí, co se jim líbí. Zahlcovat je hračkami nemusíme, jelikož mají radost i z maličkostí. My jsme vybrali pro vás 10 tipů na smysluplné dárky pro nejmenší holčičky. Dárky, které nezapadnou v koutě, ze kterých budou mít radost děti i rodiče, pomáhají dítěti se rozvíjet či se dají využít i prakticky. Při výběru jsme koukali na vlastní zkušenosti s dětmi, krásný design, praktičnost, bezpečnost a kvalitu

Tipy na na dárky pro holky 1 rok, 2 roky a 3 roky

1. Dětská knížka a leporelo - klasika, která funguje

Děti knížky milují. Dětské knížky a leporela jsou vždy sázka na jistotu a ideální dárek. Velmi doporučujeme knížky s pohyblivými prvky vydavatele Svojtka & Co.. Tyto knížečky nejen pro malé holčičky nebudou ležet v knihovně, ale pocestují s dětmi po celém bytě, v kočárku i v autě.

2. Měkoučká kamarádka Bonikka

Látkové panenky Bonikka nejsou jen tak obyčejné panenky, i když se tak na první pohled zdá. Měkké panenky Bonikka jsou ručně vyráběné na Srí Lance ve fair trade podmínkách v rodinné firmě už od roku 1895. Panenky jsou vyráběny z certifikované bavlny, jsou měkoučké, bezpečné i pro nejmenší a zaručují dlouhodobou trvanlivost.

Proč látková panenka/panáček? Malé děti ještě neumějí vyjádřit své emoce slovy, často je vyjadřují právě prostřednictvím hry s panenkami, kam přenášejí kousek svého vlastního světa. Jednoduchá panenka bez speciálních funkcí, schopností a baterek neomezuje dětskou fantazii a dává dítěti největší prostor na sebevyjádření. Všechny Bonikka panenky v nabídce ZDE  

3. Dětský batůžek 

Ano, i tak malé děvčátka mohou mít svůj batůžek. Náš mladší syn se vzhlížel ve starším a od 1,5 roku chtěl nosit batůžek všude sám. Na výlety, dovolenou, do města, návštěvu i do miniškolky. Batůžek pro nejmenší by měl být veselý, kvalitní, se snadným ovládáním a především pohodlný. Polstrovaná záda a hrudní popruh jsou základem. A pro divočejší holky, které odmítají poslouchat se hodí vychytávka - popruh "vodítko". Batůžky pro děti od 1 roku s "vodítkem" vyrábí značky Babymel a Little Life. Batůžky ze všech nejkrásnější, propracované, vyrobené z PET láhví jsou zaručeně Affenzahn

4. Kamarádi do vany i k vodě 

Roztomilá Tikiri zvířátka jsou vyrobena z příjemně jemné přírodní gumy z kaučukového stromu Hevea. Nemají žádný otvor, kterým by se dovnitř dostala vlhkost, takže jsou ideální i jako hračka do koupele. Tikiri zvířátka z farmy, Jednorožec nebo Kamarádi z moře jsou ekologická, v přírodě rozložitelná, vhodná už od narození. Dětičky budou doprovázet na všude, kam jen budou děti chtít. Všechny Tikiri zvířátka najdete ZDE.  

5. Pořádné kvalitní a nezničitelné sluneční brýle KiETLA

Malé holčičky se velice rády parádí a mít sluneční brýle jako maminka je zážitek. Sluneční brýle jsou i funkční dárek. Především se hodí k moři či v zimě na hory, kdy silné sluneční záření nemusí být pro dětské očko zdravé. Francouzská značka KiETLA je perfektní volba. Brýle KiETLA mají nejvyšší ochranu, kvalitní skla a také jsou vyrobeny tak, aby vydržely dětské zacházení.

6. Kouzelné malování 

Kouzelné malování vodou děti fascinuje a nejen je. Funguje na principu bílých obrázků, které se po přejetí perem naplněného obyčejnou vodou zbarví. Tyto omalovánky se dají používat opakovaně - po zaschnutí opět zbělají a můžete je použít znovu. Doporučujeme dětem přidat pro obměnu obyčejný štětec a vodu. 

7. Láhve malé děti zbožňují

Nebojte se malé holčičce darovat láhev. Je to sice praktický dar, ale určitě uvidíte na tváři úsměv. V naší nabídce jsou u zákazníků jsou ze všech nejoblíbenější nerezové láhve a temoláhve PURA. Tyto lahve jsou řazeny mezi nejbezpečnější láhve. Jsou 100 % bez plastových částí a navíc rostou s dítětem díky dostupnosti náhradních dílů. Další oblíbenci pro malé děti jsou tritanové lahve LittleLife s brčkem a lahve či termolahve s brčkem od b.box.

8. Kapsičky na mňamky

Kapsičku na dětskou stravu jednoduše naplníte oblíbeným kašovitým příkrmem, ovocným anebo zeleninovým pyré, smoothie, jogurtem, krémovým dezertem, ... Použijete znova a znova. Doporučujeme vám klasické plnitelné kapsičky Zebra&Me nebo ještě luxusnější silikonové Squeasy. A pokud k tomu chcete přidat vychytávku, tak mrkněte na univerzální silikonový ChooMee Sip'n náustek. ChooMee Sip'n nasunete na klasickou kapsičku z obchodu nebo na Zebra&Me. Je měkký a chrání dětské dásně před tvrdými okraji kapsiček.

9. Identifikační náramek

Je to taková drobnost. Náramky různého druhu i barev malé děvčátka nejen ozdobí, ale mají také velmi důležitou funkci na cestách. Holčičky se jím budou chlubit a rodiče budou klidnější. Na náramek totiž uvedete důležité informace o dítěti, které ho může zachránit. Kdekoli na letišti, v obchodě, v davu se otočíte, a malá raubířka se zaběhne. V případě ztráty tak výrazně zkrátíte dobu shledání. Nálezce totiž může dítě rychleji uklidnit a ihned zavolat rodičům. Hodí se to také dětem, které mají vážné nemoci či alergie. V případě nehody budou záchranáři vědět, jak pomoci. Všechny ID náramky najdete ZDE.

 

10. Roztomilá toaletní taštička

Holčičky v tomhle věku jsou stále maličké a o to více rodiče potřebují mít po ruce speciální dětské zdravotní pomůcky i kosmetiku. Když si rozbalí svou vlastní toaletní tašku Affenzahn, ve tvaru zvířátka z vytahovacím jazýčkem, budou nadšené děti a zároveň i rodiče. Taštičky Affenzahn jsou vysoce kvalitní, ekologické a praktické. Své potřeby v ní může holčička mít neustále a když se vydá na cestu či přespání u babičky, pěkně si ji zabalí. Taštička lze pověsit za háček a tak mohou být všechny potřeby stále po ruce.

 

Všechny dárky pro holku 1 - 3 roky 〉〉