Tipy na dárky pro celou rodinu

Adventní kalendář nám ukazuje, jak se Štědrý den blíží. Pro někoho pomalu, pro jiného rychle... Nicméně faktem zůstává, že většina z nás teď shání dárky pro své blízké. Někdy to není úplně snadné, a tak vám přinášíme tipy na dárky pro celou rodinu. Od dětí až po babičky a dědečky, kteří často říkají, že nic nepotřebují.

Pro maminku

Maminka většinou vymýšlí a nakupuje dárky pro celou rodinu, ale na sebe zapomíná. Proto na ní nezapomeňte vy a nadělte jí pod stromeček překvapení. Uvidíte, že bude nadšená. Máme vyzkoušené, že maminky cestovatelky ocení následující věcičky...

  1. Kufr

Časté cestování se na kufru podepíše, a tak se občas hodí pořídit nový kousek. Potom je radost balit. 

  1. Termolahev

Lahev, která udrží teplotu nápoje po dlouhou dobu, je pro cestovatelské maminky skoro nezbytnost. V zimě zajistí přísun teplého čaje nebo kávičky a v létě udrží nápoje krásně osvěžující.

  1. Houpací síť

Pro toho, kdo má vlastní zahradu je houpací síť ideálním místem k odpočinku. A ten by si každá maminka měla dopřát vrchovatě. Tuhle malou oázu klidu ale ocení i během kempování, to mi věřte.

Pro tatínka

Tatínkové během cestování často zastávají roli průzkumníků, budovatelů a ochránců. Většina z nich  má ale zároveň ráda své pohodlí a drobné vychytávky, které jim zpříjemní den. Takže co takovému tatínkovi udělá radost?

  1. Držák nápojů do auta

Delší výlet začíná už v autě, kde rozhodně nesmí chybět dobré pití. A kam jinam si ho odložit, než do praktického držáku nápojů, který má člověk hned po ruce?

  1. Sada pro přežití

Tuhle vychytanou sadu ocení všichni milovníci dobrodružství v přírodě. Pomůže při nečekaných událostech i při důležitých úkolech na dobrodružných výpravách.

  1. Kempinková svítilna

V zimě je brzy tma a v létě si člověk zase rád užije večerní posezení. V obou případech se hodí praktická svítilna, kterou je navíc možné díky magnetu připevnit třeba i na auto nebo na lednici. Ať už pod stanem, na chatě nebo v dílně, tahle svítilna udělá radost prostě každému tátovi.

Pro babičku

Při vybírání dárků pro babičku často slýcháme slova typu: „Když něco potřebuju, tak si to koupím během roku. Se mnou si starosti nedělej. Dej mi jen nějakou fotku.“ Znáte to? Ale i tak babičkám rádi uděláme radost, a proto jsme pro vás vysondovali, co je zaručeně potěší.

  1. Termohrnek

Dát si po ránu kávičku nebo teplý čaj je pro hodně lidí základ. Ale když člověk vyrazí na výlet nebo nestíhá do práce, tak zaručeně ocení termohrnek. Díky němu si totiž může oblíbený nápoj vychutnat cestou.

  1. Cestovní taška

I babička může mít styl a moderní cestovní taška jí ho dodá. Je to praktický a krásný kousek outfitu, který ocení každá žena. Tašku jednoduše přehodí přes ruku nebo přes rameno a věřte, že ocení 6 vnitřních přihrádek, díky kterým nebude muset hledat klíče, telefon ani peněženku někde na dně.

  1. LED svítilna na čtení

Každé čtenářce se hodí přenosná lampička s klipem na upevnění ke knize. Zajistí pohodlné čtení i mimo civilizaci a neruší okolí jasným světlem, protože míří přímo na stránky knihy.

Pro dědečka

  1. Skládací kempingová židle

Pohodlí prostě musí být. Ať už děda rád chodí na ryby, nebo v létě jezdí do kempu či na chatu, rozhodně ocení praktickou skládací židličku, která v kufru auta nezabere moc místa.

  1. Šifry Emila Holuba

Tohle je věc, která dokáže dědu sblížit s vnoučaty a zajistit jim příjemně strávený společný čas. K hraní využijí telefon nebo počítač, což se dětem bude líbit a děda zase ocení luštění šifer. Společně se tak můžou připojit k dobrodružné výpravě, která proběhla už před 150 lety.

  1. Termoska

Správnou teplotu oblíbeného nápoje na cestách ocení prostě každý. K tomu není co dodat.

Pro miminko

Dětičky do 1 roku ocení převážně chrastítka a kousátka, ale rodiče budou rádi, když pod stromečkem najdou i nějakou vychytanou věcičku, která jim pomůže v péči o miminko. Takže tady jsou tipy...

  1. Chrastítko

Tenhle malý pomocník pomáhá rozvíjet hmat a sluch. Navíc je zábava ho pozorovat a třeba i kousat.

  1. Přebalovací organizér

Já tomu říkám nepostradatelný pomocník na cestách. Přebalování třeba 10x denně je běžná realita dne s miminkem, a tak se hodí mít vždy po ruce omyvatelnou přebalovací podložku a praktickou taštičku, kde jsou přehledně umístěné plenky, vlhčené ubrousky, krémy a vše, co je třeba. Přebalovací organizér je vždy připraven k akci!

  1. Zpětné zrcátko do auta

Autosedačka „vajíčko“ je umístěna proti směru jízdy. Je to kvůli bezpečnosti, což všichni chápeme a oceňujeme. Nicméně dospělák na předním sedadle při jízdě na miminko nevidí a může ho trápit, že neví, co se vzadu děje. Hlavně, když slyší pláč. Proto je super naproti miminku umístit zpětné zrcátko. Uvidíte se navzájem a koala na zrcátku navíc dokáže dítko zaměstnat.

Pro děti 1-3 roky

  1. Elektronické klíčky

Nuda na cestě je hrozná věc! A proto jsou tady elektronické klíčky, podobné těm, co mají dospěláci.

  1. Leporelo

Odolné knížky s pohyblivými prvky na cestách prostě nesmí chybět.

  1. Silikonová kapsička Squeasy Gear

Kdykoli člověk vyrazí z domu, vždy je třeba mít u sebe něco k snědku. Do opakovaně plnitelné silikonové kapsičky se může schovat třeba domácí ovocné pyré, zeleninová kaše, jogurt, ale i lahodné pití. Membrána proti rozlití navíc zajistí, že obsah zůstane tam kde má.

Pro děti 3-6 let

  1. Kufřík/odrážedlo na kolečkách

Každý malý cestovatel musí mít ten správný kufr. Tenhle je speciální v tom, že když začnou bolet nohy, tak se z kufru stává odrážedlo. A řádit po letišti na odrážedle je zábava, která rozptýlí každé nepohodlí. Pokud ani to nezabere, přichází na řadu rodič, který může kufřík i s dítětem táhnout za sebou.

  1. Plyšák

Mít s sebou na cestě malého kamaráda je prostě nezbytnost. Tenhle je navíc hebký jako marshmallow a nadýchaný jako obláček.

  1. Svačinový set

Výlet bez svačiny a pití? Nemyslitelné! Oblíbení hrdinové musí zasáhnout.

Pro děti 6-10 let

  1. Cestovní polštářek Relaxeazzz

Ať už vás čeká delší cesta autem, nebo letadlem, tenhle polštářek s maskou na oči v jednom dětem zpříjemní spánek.

 

  1. Společenské hry Harry Potter

První kniha Harry Potter vyšla před 25 lety a díky filmům se celá série stala fenoménem, který žije dodnes. Vraťte se do svého mládí a zahrajte si s dětmi hry ze světa HP.

  1. Peněženka

Školáci už většinou dostávají kapesné a rádi se svými penězi hospodaří. Někdy méně a jindy zase více úsporně. Každopádně peněženka je prostě nutnost. Jak jinak by nakupovali?

 

Pro děti od 10 let

  1. Termolahev s teploměrem

Tahle moderní nerezová termolahev s teploměrem na víčku je prostě skvělá. Vzhled TNT z Minecraftu umocňuje její jedinečnost a atraktivitu.

  1. Zavírací nůž

Na dobrodružných výletech je třeba s sebou mít zavírací nůž, který se hodí v mnoha situacích. Tenhle má navíc zakulacenou špičku, pojistku proti nechtěnému otevření a píšťalku umístěnou na konci rukojeti.

  1. Svačinový box

Čím větší dítě, tím větší hlad. Praktický svačinový box s pohyblivými přepážkami rozhodně nesmí chybět v žádné školní tašce.

 

 

Máme ještě další spoustu tipů na dárky, tak nakoukněte na náš web a vyberte si ty nejlepší pro vás a vaše blízké.