Vyzkoušeli jsme TERMONÁDOBU

termonadoba2

Neodolala jsem a taky jsem si ji pořídila. Pořád někam chodíme a jezdíme a věčně hledat, kde a jak ohřeji dětem jídlo či příkrm mě stálo hodně úsilí. A ukázalo se, že to byla trefa do černého. Tato termonádoba na jídlo má skvělé izolační vlastnosti. Držela jsem se pokynů výrobce,  který doporučuje před zavřením nechat jídlo vychladnout na teplotu kterou potřebujeme, prostě, aby bylo tak akorát teplé nebo studené.

termonadoba modráb

Je krásný listopadový den, sluníčko svítí, venku je pod nulou. Chystáme se na hory. Ráno jsem nádobu naplnila ohřátou hustou dýňovou polévkou a nechala vychladnout na teplotu vhodnou k podávání nejmenšímu 11 měsíčnímu členovi výpravy.

Vydali jsme se na nedalekou rozhlednu, pole a lesy v okolí pokryté sněhem a teplota krásných -8°C. Termonádoba s polévkou s námi putovala v kočárku několik hodin a také dělala andělíčky ve sněhu spolu s dětmi

V čase oběda se výborně hodila. Jak jsme čekali, polévka měla stále stejnou teplotu. Naše děťátko se najedlo a termonádoba se mu líbila až moc, protože po ní neustále chňapalo. Po uzavření si s ní hrál a několikrát mu také upadla na zem. Zatím ani škrábnutí.

termonadoba modrá        termonadoba modrác

Večer po celém dni, jsme doma otestovali zbytek polévky, a teplota byla stále akorát k jídlu

Nádobu nelze umývat v myčce, ale nevadí. Velká výhoda je velmi snadná údržba. Jde velmi lehce a rychle omýt a to včetně víčka.

Výrobcem je Německá firma ALFI GmbH.

termonadoba modráa

 

Doplnění: Termonádobu používame už několik let.

Funkčně je termonádoba stále perfektní. Jídlo stále vydrží v optimální teplotě několik hodin. Bohužel jsme již řešili reklamaci ohledně potisku, který se nám rozmazal. Sami nevíme proč se tak stalo, pravděpodobně se ve dřezu namočila s nějakým nevhodným přípravkem. K reklamaci došlo s výrobcem bez problémů, zaslali nám novou nádobu, kde potisk stále drží (už si dávame pozor, aby termonádoba nebyla ve dřezu plné vody).

Tuto termonádobu i přes skvělou funkci v nabídce už nenabízíme. Všechny jídelní termo-doplňky najdete v sekci jídelní potřeby - TERMO.