Otestovali jsme...

 

Co to znamená, když se u produktu objeví štítek „otestovali jsme“?

Nejsme obyčejný e-shop. Jsme hlavně rodina, která při cestování nasbírala spoustu zkušeností. Zjistili jsme, co nám během našich cest chybělo a jaké vychytávky se osvědčily. Potom už stačilo udělat jen malý krůček k založení e-shopu, jehož cílem je zpříjemnit cestování rodinám s dětmi.

Naše produkty průběžně testujeme a sami používáme. Pokud dáme nějakému produktu štítek „otestovali jsme“, znamená to, že jsme ho nejen vyzkoušeli, ale stále ho při našich cestách používáme a máme v plánu v tom pokračovat. Na takovéto cestovní doplňky nedáme dopustit a rádi je doporučujeme. Rozhodně s nimi nešlápnete vedle. U některých produktů si navíc můžete přečíst naši recenzi a prohlédnout si reálné fotky „z akce“.

Z jakých cestovních doplňků jsme nejvíc nadšeni? Máme jich doma hodně, a tak vybrat pár nejpoužívanějších věcí byl docela oříšek. Ale zvládli jsme to a tady je naše Top 5:

  1. Zdravá lahev a box Zdravá sváča

Jelikož máme školáka, tak není co řešit. Zdravých lahví máme hned několik a z deseti boxů na svačinu, co máme doma, je náš nejoblíbenější box Zdravá sváča, který používáme skoro každý den. Ideální velikost, bezpečnost, odolnost, přihrádky a možnost dokoupení náhradních dílů dělá z této krabičky tu nejlepší v nabídce.

Zdravých lahví máme několik o různém objemu. Kupodivu nám slouží už několik let. Jediné, co občas musíme udělat, je dokoupit nová pítka a jednou za čas pořídíme  celé nové víčko. Zatím nás jiná lahev neoslovila, nebo se neosvědčila. Výjimkou je pro menší děti tritanová lahev s brčkem od značky Little Life. Ta je perfektní a mladší syn ji dlouho využíval. Teď už je pro něj ale bohužel malá.

  1. Dámská cestovní taška REISENTHEL ALLROUNDER L

Tuhle tašku jsem si pořídila já. Výrobky značky Reisenthel se mi moc líbí a tašky od nich jsou nejen elegantní, ale hlavně pevné a kvalitní. Tuhle tašku prostě miluju. Beru si ji nejen na krátké víkendové toulky, ale také dlouhé cesty s dětmi. Díky tomu, že je taška pevná a drží tvar, tak tam přehledně naskládáte vše, co potřebujete mít po ruce. Je libo knížku, sváču, náhradní oblečení, nebo cokoli jiného? Hned to najdu. Tahle taška se mnou jezdí skoro všude.

  1. Dětský batoh LittleLife Big Dinosaurus

Tenhle batoh jsme pořídili staršímu synovi už před lety. Batůžek měl tehdy lehce jiný design, ale tvar a kvalita se nezměnily. Starší syn ho plně využil od 3 let na výlety a vydržel mu až do školky, takže cca do 6 let. V té době si ho přivlastnil mladší syn. Batůžek nosil do školky, na výlety i kroužky. Přestože je batoh v zápřahu už tolik let, stále vypadá pěkně a světe div se, drží i ten lákavý dinosauří tvar.

  1. Relaxeazzz cestovní polštářek & maska na oči

Do tohoto polštářku se děti (6 a 9 let) zamilovaly, jen co jsem jim jeden ukázala. Hned jsem musela pořídit i druhý. Nejdříve jsem se bála, že nebudou pohodlné, ale spletla jsem se. Tyhle polštářky krásně zapadnou do autosedačky a jsou super i do letadla nebo do vlaku. Jely s námi autem až do Itálie a děti se díky nim během cesty i na hotelu prospaly pohodlně a bez rušení světel. Široká guma zaručuje univerzální velikost vhodnou jak pro děti, tak pro dospělé. Polštářky jsou momentálně součástí postele našich dětí nejen na cestách.

  1. Držák tabletu na opěrku hlavy

Rozhodně nechci nabádat k tomu, aby děti věčně koukaly do telefonů a tabletů. To ne. Na dlouhých cestách dávám přednost komunikaci a různým hrám.  Ale co si budeme povídat, při několikahodinové cestě se tablet hodí. Stačí do něj nahrát oblíbené pohádky. Jenže když děti drží tablet v ruce, nepěkně se hrbí. A tak přichází na řadu velký pomocník – držák tabletu, který připevníte na přední sedadlo a potom už se děti mohou pohodlně koukat. S čím ale musíte počítat je, že vám za hlavou bude hrát pohádka. Pokud se vám to nelíbí, pořiďte dětem sluchátka. Ze zkušenosti doporučuji, aby s držákem manipuloval někdo dospělý. Děti mívají hrubé zacházení, a tak s tím občas něco provedou a potom je třeba zastavit a vše zase nastavit.

 

Doufám, že se vám naše tipy líbí a třeba je i využijete při svých cestách.