10 tipů na dárky pro miminko.

Lámete hlavu s dárkem k narození miminka nebo k Vánocům pro děti děti do 1 roku? 

U dárků pro nejmenší děti je důležité hledět na praktičnost, bezpečnost a kvalitu. Nechceme, aby dárek skončil na dně skříně. Má udělat radost jak miminku, tak i mamince. 

10 tipů na nejlepší dárky pro děti od miminka po 1 rok.

1. Dětská deka

Dětská deka jako dárek pro miminko je klasika. Deka se dá využít u postýlky, kočárku, v autě, ale i jako podložka pod miminko. Navíc si můžete vybrat mezi dekami s okouzlujícím designem 

  

2. Pura® kojenecká TERMO láhev

Nerezová termoláhev PURA s objemem 260 ml je bezpečná láhev, 100 % bez plastových částí. Z PURA láhví si můžete být jisti, že neuvolňují žádné škodlivé látky, toxiny, příchutě ani pachy. Další výhoda těchto láhví je, že rostou s vaším dítětem. Díky dostupnosti náhradních dílů se kojenecká láhev změní na láhev s náustkem, s brčkem, nebo sportovním uzávěrem. Jednu láhev můžete používat mnoho let. Přečíst více ZDE 

 

3. Bonikka látková panenka

Nádherné panenky - holčička Bonika a chlapeček Joe, se stanou kamarády, kteří budou ty nejmenší doprovázet na všech jejich životních cestách. Panenky Bonikka mají svůj příběh a tradice. Jsou vhodné už od narození, jsou testované dle norem EU, vyrobeny z přírodních materiálů bez malých částí, které by mohlo batole ulomit a spolknout. V nabídce panenek bonikka si můžete také vybrat látkového kluka Joe i mini panenka miláček.

4. Samolepka dítě v autě

Samolepka s upozorněním, že v autě vezete dítě je maličkost, kterou zvýšíte bezpečnost na silnicích. Samolepkou dítě v autě dáváte ostatním řidičům najevo, aby zpozorněli a udržovali od vás bezpečnou vzdálenost.

 

5. Praktické jídelní potřeby

Maminky a jejich batolata vždy využijí každou praktickou krabičku a mističku na první příkrmy, piškoty a ovoce. Navíc, pro nejmenší děti v maminčině tašce je vždy nejzajímavější mistička s dobrůtkou. Vybrat můžete praktickou mističku s víčkem a lžičkou, svačinový boxík, ze kterého se kousky dobrot nevysypou díky silikonovým chlopním, silikonovou kapsičku na první příkrmy nebo cestovní dávkovač sušeného mléka.

  

6. Klíče od auta

Ty nejlepší hračky jsou vždy ty, které používají dospělí. Klíčky k autu bývají obzvláště lákavé, ale z bezpečnostních a zdravotních důvodů miminkům do ruky nepatří. Hračka klíčky od auta od B-toys jsou jako opravdové, vydávají opravdové zvuky a jsou vhodné už pro nejmenší děti od 6-ti měsíců. 

 

7. ECO termofor pro zahřátí

Nahřívací láhev s příjemným fleecovým obalem zahřeje v mrazivých dnech miminka v kočárku. Termofor pomáhá také při bolestech bříška nebo jako relaxační polštářek. Termofor Hugo-Frosh žába  jsou vyrobeny bez ftalátů, změkčovadel z plně rozložitelných materiálů.

 

8. Leporelo

Až se mimčo na světě rozkouká, pevné knížečky s barevnými obrázky z ruky nedá. Leporela jsou klasika, kterou vždy potěšíte.

9. Tikiri zvířátko z přírodní gumy 

Roztomilá Tikiri zvířátka jsou vyrobena z příjemně jemné přírodní gumy z kaučukového stromu Hevea. Zvířátka nemají žádný otvor, kterým by se dovnitř dostala vlhkost. Nejmenší děti zaujme zvuk chrastítka uvnitř zvířátka. Materiál zvířátek je ekologický, v přírodě rozložitelný materiál. Hračka je ručně malovaná netoxickými rostlinnými barvami a je bezpečná i pro ty nejmenší miminka.

 

10. KiETLA "ručníková" mikina s UV ochranou

Skvělý pomocník pro nejmenší na cesty k moři i na bazén, kurzy kojeneckého plavání i na doma po koupání. Mikina je lehoučká a pohodlná z měkoučkého froté. Oeko-Tex® certifikát zaručuje, že výrobek neobsahuje žádné látky škodlivé pro malé děti a životní prostředí.  

 

  Všechny dárky pro nejmenší 〉〉