Tipy na dárky pro kluka 1 - 3 let

Máme rádi dárky, které nezapadnou v koutě, ze kterých mají děti radost, pomáhají dítěti rozvíjet se a dají se využít i prakticky. U dárků pro malé děti se zaměřujeme na design, praktičnost, bezpečnost a kvalitu. 

10 tipů na dárky pro kluky 1 rok, 2 roky a 3 roky

1. Kamarádi do vany i k vodě 

Roztomilá Tikiri zvířátka jsou vyrobena z příjemně jemné přírodní gumy z kaučukového stromu Hevea. Nemají žádný otvor, kterým by se dovnitř dostala vlhkost, takže jsou ideální také jako hračka k vodě a do koupele. Tikiri Safari zvířátkaTikiri zvířátka z farmy , Kamarádi z moře i dinosauři stegosaurus a brachiosaurus jsou ekologická, v přírodě rozložitelná, vhodná už od narození. 

2. Duo puzzle autíčka - pohyblivé

Malé děti se velmi rychle učí a kreativními hračkami můžeme podpořit jejich rozvoj. Velmi doporučujeme Duo puzzle Autíčka v pohybu pro děti od 2 let. Puzzle autíčka jsou jednoduchá, skládají se ze dvou částí včetně jedné pohyblivé, navíc procvičují logiku, jemnou motoriku i soustředění.  

3. Láhve malé děti zbožňují

Čajík, voda, džusík, mlíčko, každý malý chlapec má raději něco jiného, ale na vše potřebuje oblíbenou láhev. V naší nabídce najdete nejoblíbenější nerezové a temoláhve PURA. Tyto lahve jsou řazeny mezi nejbezpečnější láhve. Jsou 100 % bez plastových částí a navíc rostou s dítětem díky dostupnosti náhradních dílů se láhev s náustkem, změní na láhev s brčkem, nebo sportovním uzávěrem.

4. Dětský batůžek 

Ano, i tak malé děti mohou mít svůj batůžek. Náš mladší syn se vzhlížel ve starším a od 1,5 roku chtěl nosit batůžek všude sám. Na výlety, dovolenou, do města, návštěvu i do miniškolky. Batůžek pro nejmenší by měl být veselý, kvalitní, se snadným ovládáním a především pohodlný. Polstrovaná záda a hrudní popruh jsou základem. A pro kluky divočáky, kteří odmítají poslouchat se hodí vychytávka - popruh "vodítko". Batůžky pro děti od 1 roku s "vodítkem" vyrábí značky Babymel a Little Life. Batůžky ze všech nejkrásnější, propracované, vyrobené z PET láhví jsou zaručeně Affenzahn

5. Knížka a leporelo, věčná klasika

Dětské knížka a leporelo je vždy sázka na jistotu a ideální dárek. Velmi doporučujeme knížky s pohyblivými prvky vydavatele Svojtka & Co..

 

6. Kapsičky na mňamky

Kapsičku na dětskou stravu jednoduše naplníte oblíbeným kašovitým příkrmem, ovocným anebo zeleninovým pyré, smoothie, jogurtem, krémovým dezertem, ... Použijete znova a znova. Doporučujeme vám klasické plnitelné kapsičky Zebra&Me nebo ještě luxusnější silikonové Squeasy. A pokud k tomu chcete přidat vychytávku, tak mrkněte na univerzální silikonový ChooMee Sip'n náustek. ChooMee Sip'n nasunete na klasickou kapsičku z obchodu nebo na Zebra&Me. Je měkký a chrání dětské dásně před tvrdými okraji kapsiček.

7. Kouzelné malování vodou

Kouzelné malování vodou děti fascinuje a nejen je. Funguje na principu bílých obrázků, které se po přejetí perem naplněného obyčejnou vodou zbarví. Tyto omalovánky se dají používat opakovaně - po zaschnutí opět zbělají a můžete je použít znovu. Doporučujeme dětem přidat pro obměnu obyčejný štětec a vodu. 

8. Klíče od auta jako opravdové

Malé děti rády, klíče, nedej bože, když se dostanou k těm od auta. Ale mohou mít své vlastní a dokonce i s tlačítky a reálnými zvuky. Klíčky zn. B-TOYS jsou vhodné pro děti už od 6ti měsíců.

 

9. Měkoučký kamarád kluk Joe - Bonikka

I malí chlapci si rádi hrají s panenkami. Jelikož malé děti ještě neumějí vyjádřit své emoce slovy, často je vyjadřují právě prostřednictvím hry s panenkami, kam přenášejí kousek svého vlastního světa. Bonikka ví, že i kluci mají rádi panenky. Bonikka kluk Joe byl pro děti ušitý ručně, z ekologických a kvalitních materiálů na Srí Lance ve fair trade podmínkách

 

10. Termoska na jídlo

Praktický dárek, který potěší také hlavně maminku. S termoskou na jídlo může mít malý chlapeček teplý obídek kdekoliv na cestách. A nejen to, je to praktická záležitost i pro děti, které zrovna na oběd nemají čas. Obídek schováte na později a teplý vydrží ještě pár hodin.

 Více tipů na dárky pro kluka 1 - 3 roky 〉〉