Termoska Klean Kanteen TKPro 25oz - brushed stainless 0,75 l

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 10

Praktická termoska bez plastových částí.

Dostupnost Skladem (1 ks)
1 590 Kč    
Značka Klean Kanteen
Kategorie Termo
Záruka 2 roky
 

Praktická termoska Klean Kanteen TKPro s objemem 750 ml neobsahuje žádné plastové součástky, ftaláty, olovo, BPA nebo jiné toxiny. Lahev je vyrobena pouze z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli 18/8 a silikonu. Díky tomu je zdravotně zcela nezávadná a nezachytává pachy či příchutě. Bez ohledu na to, kolikrát je naplněná, nebo co do ní nalijete, udržuje tato láhev ničím nezkreslenou chuť nápoje.
Lahev udrží obsah teplý více než 28 hodin, studený dokonce více než 90 hodin. Z hrdla o průměru 44 mm se snadno pije, zároveň je dostatečně velké na kostky ledu nebo pro použití kartáče při čištění. Součástí lahve je integrovaný nerezový kalíšek s dvojitou stěnou (víčko), který nepálí ani nestudí v rukou, ani když je naplněn horkým, respektive studeným nápojem.

Láhev získala ocenění ISPO Award 2019

Hlavní přednosti:

  • vyrobeno z potravinářské nerezové oceli 18/8
  • neobsahuje žádné plastové součástky
  • vyrobena z nerezové oceli a silikonu
  • dvojité stěny, vakuová izolace
  • integrovaný nerezový šálek s dvojitou stěnou
  • 4x odolnější povrchová úprava než předchozí provedení
  • neobsahuje BPA, ftaláty, olovo, ani jiné toxické nebo nebezpečné látky
  • 100 % nerezový vnitřek s elektroleštěným povrchem nezachytává pachy či příchutě nápoje
  • žádné ostré hrany, na zaoblených stěnách se neusazuje špína ani bakterie
  • snadné čištění, vhodná do myčky (lakovanou variantu je šetrnější mýt v ruce)
  • bezpečné, odolné, vysoce kvalitní materiály
  • přenosná, opakovaně použitelná a recyklovatelná
  • víčko neprotéká

Specifikace:

  • objem: 750 ml
  • rozměry: 260 mm x 87,5 mm
  • průměr hrdla: 44 mm
  • hmotnost: 620 g

Podobné produkty

Objem 0,75 l
Materiál nerez
Vlastnosti TERMO-láhev

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.