Recenze výtvarné sady Djeco: Motif Art - zvířata

Recenze výtvarné sady Djeco: Motif Art - zvířata

Kreativní sada Motif art je na první pohled záhadná. Je to veliká škoda, protože obsahuje předlohy nádherných obrázků k dotvoření pro děti od 7 let se kterou budou trénovat trpělivost, pečlivost a jemnou motoriku.

Tuhle sadu dostala Verča, maminka dětí 8 a 10 let aby s dětmi kreativně strávili čas. 

Verča o Motif art napsala

Po otevření krásné a pevné krabičky na Vás čeká 5 fixů, 4 pastelky, 4 předlohy na kvalitním kartónu a návod.

To zda budete pokračovat dle doporučeného návodu nebo zapojíte vlastní fantazii je na vás. Tyto omalovánky dětem ukáží, že není potřeba vymalovat vždy danou plochu pouze jednou barvou a mít obrázek bleskurychle vymalový. V případě, že se rozhodnete postupovat dle manuálu, pak zjistíte jaké možnosti omalovánky nabízejí a budete překvapeni jak dlouhou dobu děti i dospělí dokáží sedět s pastelkami a fixy a tvořit.

Když jsem poprvé viděla tyto omalováky Djeco, říkala jsem si - další omalovánky s hezkou krabičkou. Ale v těchto je něco víc. Dokáží z mála vykouzlit hodně a tak se z obyčejných omalovánek stávají neobyčejné, které vás uchvátí svou silou.

Pokud bych měla zhodnotit omalovánku Djeco několika slovy, pak bych určitě použila následující: inovativní, kreativní, úžasné, skvělý dárek.

Výtvarnou sadu Motif art koupíte u nás zde na eshopu či si můžete vybrat jinou kreativní sadu pro vaše děti zde.