Den dětí

1. června se slaví mezinárodní den dětí. Tento den by všechny děti měly strávit co nejveseleji. 

Tipy na dárečky, které dětem udělají radost:

Dětská knížka

Kniha patří mezi perfektní dárky pro děti. Děti milují obrázky a stále se touží něco poznávat a objevovat. Knížku či leporelo pro děti vyberete v sekci Hry a zábava

 

Svítilna, čelovka

Uvidíte, že malí i velcí dobrodruzi budou mít z obyčejné baterky větší radost než z drahé hračky. Svítilny si vyberete k kategorii Doplňky.

 

Láhev na pití

Praktický dárek a přitom ze záhadných důvodů menší děti mívají z láhve na pití hodně velkou radost. Láhve můžete vybrat v sekci Jídelní potřeby.

 

Kreativní sada

Vyrábějte společně s dětmi, malujte, kreslete lepte samolepky. Perfektní kreativní sady pro děti od 2 do 12 let najdete v sekci Hry a zábava.

 

Peněženka, kabelka

Slečny vždy ocení krásnou kabelku či peněženku. I kluci nezůstávají pozadu a  peněženka či taštička na poklady je určitě potěší. Peněženky najdete v sekci Zavazadla.

 

Lego svítící figurky

Pro milovníky LEGA jsou tyto přívěsky srdcovou záležitostí. Lego svítící figurky najdete v sekci Hry a zábava.

 

Reflexní přívěsek

Malá drobnost, která potěší, ozdobí batůžek či aktovku a zároveň se přidává jako bezpečnostní prvek na cesty vašich dětí.  Reflexní přívěsky najdete v sekci Bezpečnost.

 

Karetní hra

Společenská hra ve formě karet od obyčejného Černého Petra po zábavné Karetní hry firmy Djeco. Karetní hry najdete v sekci Hry a zábava.